Inschrijven

Op zoek naar een goede tandarts in putten? Wacht niet langer en schrijf u in bij Backelandt & van der Krift. We staan graag voor u klaar.

Nieuws

Nieuwe Mondhygiëniste Ilse Metz

ilse metz

In september 2015  is Ilse bij ons komen werken als mondhygiëniste.  Ze is een aanwinst voor ons team; een vrolijke, bekwame vrouw die de patiënten uitstekend helpt! Ze behandelt tandvleesproblemen en samen met de patiënt helpt ze de conditie van tandvlees en kaakbot te verbeteren. Een goede mondhygiëne  instructie is daarbij van wezenlijk belang.
Lees meer


Open dag Gezondheidscentrum 27 sept 2014

GZC foto

De Puttenaer 22-09-2014 PUTTEN – Wat veel mensen niet weten is dat in het Gezondheidscentrum aan de Engweg veel medische en paramedische disciplines gehuisvest zijn. Op zaterdag 27 september is er een open dag van 11.00 – 15.00 uur waar iedereen een kijkje achter de deuren van het Gezondheidscentrum kan komen nemen. Waar het nu
Lees meer


Alles over het gebit

127

Wanneer u meer wilt weten over uw gebit, kunt u kijken op www.allesoverhetgebit.nl Behandelingen, tandheelheelkundige vergoedingen en verzekeringen en heel veel andere zaken kunt u vinden op deze site. Wilt u alleen tandartsverzekeringen vergelijken, dan kunt u op www.vergelijkmondzorg.nl heel makkelijk de verschillende verzekeringen met bijbehorende kosten en vergoedingen vergelijken.      
Lees meer


Vernieuwde Website!

Foto

Niet alleen zorgen wij goed voor uw gebit, we zorgen ook voor een optimale communicatie tussen onze cliënten en onszelf. Onze vernieuwde website is daarin één van de speerpunten!
Lees meer